söndag 14 juni 2009

Söndag!

En lugn och skön helg är snart slut :)

Igår var jag o Fridisen på Smart Club..för att, ja vi vet inte rikigt varför, men vi tänkte vi skulle åka dit o se vad det var för nått. Smart Club är typ som Coop eller Maxi Stormarknad men något större..och det var väl inte så värst coolt. Men vi fick handla lite mat iaf. :)

Sen på kvällen kom Vickan över o vi åt tacogratäng innan vi drog in till byen o kino :) Först gick vi litt på Aker Brygge o såg en kille som var jätteduktig på att spraymåla tavlor. Skitsnygga!
Vi såg "Briller". En japansk/kinesisk film typ. Den var konstig så jag kan inte förklara vad den handlar om, kanske den går i Sverige också?

Sen idag har vi 3 varit på Hovedöya o kost oss! Det var blåsigt o inte så varmt när solen var bakom molnen, men det var mysigt att sitta o titta ut på vattnet :) Frida o Vickan sjöng Ted Gärdestad sånger för mig, så jag hade det riktigt bra ;)

Längtar till nästa helg! Midsommar, jag som nästan aldrig har firat midsommar i "vuxen" ålder, har nästan jobbat varje midsommarhelg, så på fredag, midsommarafton, är det Top 20 inne i Oslo, en konsert med massa artister, b.la ALEXANDER RYBAK, Hanna Montana och Aqua :P
Det blir skoj!
Och sen på lördag är det midsommarfirande i Linderberg! Ska bli jätteskoj!
Vi ska plocka blommer o klä..granen heter det inte..midsommarstången var det ja!
Tydligen ska man fira midsommar på fredag, men många som jobbar då, så det blir enklast att ha det på lördag :) Sak samma!
Sen på söndag ska jag, Frida o Vickan se fotboll, Stabekk-Start :)

Fullspäckad helg med andra ord, synd att det är låååååångt kvar!

Nu ska jag gå o se Vålerenga-Stabekk!
Ha de!

Förresten, jag har hett sönt en t-shirt idag :( När man tvättat den så krymper den alltid, o man måste dra i den för att töja ut den, men idag drog jag för hårt så den gick i 2 bitar. Jag grät en skvätt, men sen slängde jag skiten i soporna :P


3 kommentarer:

Sofia sa...

Tack tack! Det har faktiskt gått bättre än väntat, de här första dagarna. Jo jag jobbar till den 10:e juli och sen får jag vara hemma med skrutten till efter jul! :-) Skönt!

Stina sa...

Är inte ni lediga på fredag? Det räknas som en lördag i sverige = ledig!

repo sa...

najsbajs!